مشروعات التخرج – جامعة بنها

  • الرئيسية
  • مجالات المشاريع
  • تسجيل
  • تسجيل الدخول
الصناعات الغذائية وسلامة الغذاء
  1. الرئيسية
  2. الصناعات الغذائية وسلامة الغذاء
  • The Role of Bacteria in Food Safety and Preservation
  • Design and Development of a Hygienic Ice Production Plant Using Groundwater to Produce Flake, Tube, and Plate Ice
  • Water filtration
  • التحليل الكهربائي للمياه لإنتاج الهيدروجين
  • الذهب الأحمر (مسحوق الطماطم المجففة)
  • Design and Manufacturing of Horizontal Packing Machine
  • تاثير الجينات علي السمنه
  • Enhancing Process Efficiency Using Lean Six Sigma (A Case Study)
  • Introduction in medicinal plants and The medicinal benefits of Thymus vulgaris
  • Controlling Waterborne Microbes in Drinking Water: Benefits and Risks
  • الصحه و الغذاء
  • ألة تغذية سمكية
  • Development and Evaluation of Non-Alcoholic Probiotic Kefir Milk Beverage Enhanced with Natural Flavors
  • Therapeutic Uses of Ginger (Zingiber officinale) as a Source of Essential Oils
  • خلطات التوابل والبهارات
  • The smart conversion of wasted eggshells from pasteurized egg factories into a sustainable bio-fabric for wound, burn treatment and cosmetic applications through recycling using technological applications: Towards a sustainable circular economy
  • تأثير مستخلصات الزنجبيل والكركم وشوكة الجمل علي الكبد الدهني الغير كحولي في حيوانات التجارب
  • عصير مانجو مدعم بالقرع العسلى
  • Plant Extracts for Pest Control
  • Corrosion and corrosion protection
  • Heterocyclic Compounds in Pharmaceutical Industry
  • Food Spoilage
  • Nanoparticles as bio fertilizer: Enhancing agricultural yield and reducing environmental impact
  • استخدام البكتريا فى التصنيع الغذائى
  • Different hygienic measures applied in manual, semi-automated and automated slaughterhouses

© تصميم وتطوير البوابة الالكترونية - جامعة بنها- 2025.